Ηλεία: Μια «βασίλισσα» στο Κατάκολο

by sawamix

Mια «βασίλισσα» των θαλασσών επισκέφθηκε το μεγάλο τουριστικό λιμάνι της δυτικής Ελλάδας, το Κατάκολο. Το κρουαζιερόπλοιο Queen Victoria της Cunard κατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου, μεταφέροντας 1872 επιβάτες στην περιοχή…

Την ίδια ώρα έφτασαν ακόμα δύο κρουαζιερόπλοια, το Seabourn Odyssey με 437 επιβάτες και το Splendοur of the Seas με 1898 επιβάτες.

Το Queen Victoria είναι μια από τις τρεις «βασίλισσες» της Cunard. Έχει ναυπηγηθεί το 2007 και τα τελευταία χρόνια αρμενίζει στις ελληνικές θάλασσες. Σήμερα κατέπλευσε στο Κατάκολο, το οποίο θα επισκέπτεται συχνά μέσα στην σεζόν.

Το μήκος του πλοίου είναι 294 μέτρα και το πλάτος του 32,3 μέτρα. Το επίπεδο πολυτέλειας και παρεχόμενων υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό. Στα 12 καταστρώματα βρίσκονται μοιρασμένες 990 πολυτελείς καμπίνες και σουΐτες, ενώ διαθέτει spa, πισίνες, θέατρο, εστιατόρια και μπαρ, καταστήματα, χώρους τέχνης, γυμναστήριο, παιδότοπο και πολλά άλλα.

Και μιας και διανύουμε… “βασιλική” εβδομάδα, να σημειώσουμε πως “νονά” του κρουαζιερόπλοιου Queen Victoria είναι η Δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγος του Πρίγκιπα Κάρολου, Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς.

Διαβάστε περισσότερα για το Queen Victoriaεδώ και εδώ

Πηγή: iliatora
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements