Πάτρα: Ληστεία στο super market "Μαρινόπουλος" με ένα νεκρό!

by sawamix

Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πελάτης του σούπερ μάρκετ Τσάμπιον Μαρινόπουλος που βρίσκεται στη συμβολή της Ελ. Βενιζέλου με την Κορίνθου και ο οποίος λίγο νωρίτερα επιχείρησε να ακινητοποιήσει το ληστή που είχε εισβάλει στο κατάστημα…

Ο άτυχος πελάτης δέχθηκε την εν ψυχρώ επίθεση με όπλο του ληστή και άφησε μπροστά στο ταμείο την τελευταία του πνοή. Πρόκειται για 59χρονο πυροσβέστη πατέρα δυο παιδιών.

Επί τόπου έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη που όμως προπηλακίστηκε από τους υπόλοιπους πελάτες του καταστήματος που είδαν σοκαρισμένοι τη σκηνή της δολοφονίας να εξελισσεται μπροστά στα μάτια τους.

Ώρα 13.00: Αιματηρή κατάληξη είχε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ληστεία που σημειώθηκε πριν απο λίγο στο σουπερ μάρκετ Τσάμπιον Μαρινόπουλος στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κορίνθου.

Πιθανότατα οι δράστες πυροβόλησαν έναν πελάτη του καταστήματος που προσπάθησε να τους απωθήσει.

Πηγή: thebest
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements