Πάτρα: Σύζυγος γνωστού επιχειρηματία έκλεβε super market… και τα έβαζε σε Louis Vuitton

by sawamix

Οι υπάλληλοι του σούπερ μαρκετ έμειναν άναυδοι! Δεν πίστευαν στα μάτια τους πιάνοντας επ’ αυτοφώρω τη συγκεκριμένη γυναίκα – σύζυγο γνωστού επιχειρηματία της πόλης με διάφορα κλεμμένα είδη στην πολυτελή της τσάντα…

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Η γνωστή κυρία ήταν πελάτισσα στο συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά για κακή της τύχη οι κινήσεις της έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους. Μάλιστα, τη δράση της κατέγραψε μέχρι και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι υπάλληλοι είχαν παρατηρήσει τις «περίεργες» κινήσεις της, αλλά το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος ειδοποιήθηκε από κάποιον υπάλληλο, εκείνος έσπευσε στο διάδρομο που στεκόταν η καλοντυμένη -και μάλιστα κρατώντας μια Louis Vuitton τσάντα- κυρία, και της ζήτησε ευγενικά να τον ακολουθήσει.

Στο ταμείο εκτυλίχθηκαν σκηνές… απείρου κάλους!

Πηγή: dete
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements