Πάτρα: Γυρίσματα ταινίας με πρωταγωνιστές τους Κώστα Βουτσά και Γιώργο Χρανιώτη!

by sawamix

Σε ταινία Πατρινού σκηνοθέτη, θα παίξει ο Κώστας Βουτσάς!
Ο δημοφιλής ηθοποιός θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα συμμετάσχουν σε μια ιδιαίτερα φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή, που θα έχει έντονο πατρινό χρώμα…

καθώς σε αυτήν καταλυτικό ρόλο, θα έχει και Πατρινή εταιρεία παραγωγής, που δραστηριοποιείται στον τομέα των ΜΜΕ!

Και ο Γιώργος Χρανιώτης, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Χρήστου Πετρόπουλου (στην ένθετη φωτογραφία).

Το γενικό πρόσταγμα θα έχει ο συμπολίτης σκηνοθέτης Χρήστος Πετρόπουλος, ο οποίος θα υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία, στη νέα ταινία του, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή!

Θα είναι ουσιαστικά μια ταινία δρόμου, με έντονο το στοιχείο του ταξιδιού, καθώς οι ήρωες του σεναρίου (μια παρέα φίλων) θα κάνουν ταξίδι με ποδήλατα!

Μάλιστα ακούγεται έντονα, ότι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, θα βρίσκεται και ο γνωστός από την μικρή οθόνη, Γιώργος Χρανιώτης, ενώ την συμπαραγωγή και την διεύθυνση φωτογραφίας, θα έχει η πατρινή εταιρεία «Orasis», των Χρήστου Τσάμη και Μπάμπη Σεβαστιάδη.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, για τον τίτλο και την υπόθεση της ταινίας, στην οποία θα συμμετάσχουν και δύο Πατρινοί ερασιτέχνες ηθοποιοί.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι το φιλμ, θα έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσει μια θεαματική πορεία σε κινηματογραφικές αίθουσες και Φεστιβάλ!

Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε και θα επανέλθουμε…

Πηγή: panagiotisrigopoulos
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements