Α.Κούγιας: «Κανείς δεν θα μπει χωρίς εισιτήριο»

by sawamix

Η εντολή του Αλ. Κούγια προς τους συνεργάτες του είναι σαφέστατη: «Δεν θα μπει κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Όταν λέμε κανείς, εννοούμε κανείς…

Ούτε μικρός ούτε μεγάλος, ούτε επώνυμος ούτε ανώνυμος».

Ήδη από προχθές, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, πήραμε μια πρώτη γεύση:
«Ειδικά για το παιχνίδι αυτό δεν θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος των παιδιών, λόγω του αδιαχώρητου. Δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας ή προσκλήσεις από την διοργανώτρια αρχή και τον ΟΠΑΠ».

Πάντως, αν αυτό που συνέβη χθες, πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πλατανιά την επόμενη Κυριακή 8 Μαϊου, μπορεί να θεωρηθεί σαν ασφαλής ένδειξη, τότε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, άντε μέχρι την Πέμπτη το αργότερο, δεν θα υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα!

Και να μην αμφιβάλλετε καθόλου. Δεν είναι απ’ τις γνωστές υπερβολικές «εισιτηριακές» κορώνες πριν από παιχνίδια που κρίνουν έναν τίτλο, μια πρόκριση, κάτι σπουδαίο τέλος πάντων.

Στην προκειμένη περίπτωση είναι η ωμή αλήθεια. Στις 10 το πρωϊ άνοιξε χθες η πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ Παναχαϊκή και μέχρι το μεσημέρι είχαν «φύγει» περίπου 800 εισιτήρια! Και το βράδυ πάνω από 1.000.

Πηγή: Πελοπόννησος
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements