Πάτρα: Συνεχίζεται η προπώληση για τη συναυλία των Πυξ Λαξ – Τιμές εισιτηρίων – Σημεία προπώλησης

by sawamix

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την καλοκαιρινή συναυλία του αγαπημένου ροκ συγκροτήματος Πυξ Λαξ, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το Σάββατο…

17 Σεπτεμβρίου 2011 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 11 ευρώ στην αρένα και 15 ευρώ στις κερκίδες.

Εισιτήρια προπωλούνται για τους ενδιαφερόμενους και ανυπόμονους φαν του γκρουπ στο Musical στην οδό Ρήγα Φεραίου και στο Discover Παπασωτηρίου στην οδό Πατρέως.

Οι Πυξ Λαξ μετρούν ήδη μία απώλεια, τον Μάνο Ξυδούς που έφυγε από τη ζωή πέρυσι, στον οποίο και ανήκε η ιδέα για την επανένωση του γκρουπ για μία σειρά συναυλιών.

Η εναρκτήρια συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ενώ θα ακολουθήσουν μία συναυλία στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου, αυτή της Πάτρας στις 17 Σεπτεμβρίου ενώ στις 26 του ίδιου μήνα οι Πυξ Λαξ θα παίξουν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Επίσης πιθανολογείται το γκρουπ να εμφανιστεί και στην Κύπρο. Η μουσική αυτή συνάντηση θα αποτελέσει και ένα φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

Οι Πυξ Λαξ είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των δίσκων τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία. Θεωρείται πλέον ένα ιστορικό συγκρότημα που δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία και ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η αναγγελία για τη διάλυση των Πυξ Λαξ είχε γίνει σε μια τηλεοπτική συνέντευξη το 2004 ενώ η τελευταία από κοινού συναυλία τους είχε πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004 στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Σίγουρα η αίσθηση του να δούμε ξανά επί σκηνής μαζί τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα που ακολουθούν επιτυχημένες σόλο καριέρες έκτοτε, θα είναι συναρπαστική.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements