Πάτρα: Σε ρήξη οι ιδιοκτήτες δύο ραδιοφωνικών σταθμών με αφορμή τον Μιχάλη Ρακιντζή

by sawamix

«Πόλεμος» ξέσπασε στα ερτζιανά και …αφορμή στάθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής!
Ένα απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στον «Μύθο», προκάλεσε υποτιμητικά σχόλια από ανταγωνιστές του σταθμού και πιο συγκεκριμένα μέσα από το site που διατηρεί στο διαδίκτυο ο ιδιοκτήτης του…

Kiss Fm, Μάκης Γεωργούλιας.

Το σχόλιο θεωρήθηκε προσβλητικό και ειρωνικό για τον σταθμό, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του «Μύθου», Κωνσταντίνος Γκίρης να σκέφτεται να ακολουθήσει ακόμα και την δικαστική οδό!

Μάλιστα, πέρα από τα ειρωνικά σχόλια για το σταθμό, στο site του Γεωργούλια, υπήρχε και υποτιμητικός χαρακτηρισμός για ρομά, τον οποίο αποκαλούσε «γύφτο»…

Όπως μάθαμε, ο ιδιοκτήτης του «Μύθου», επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μάκη Γεωργούλια, από τον οποίο και ζήτησε εξηγήσεις!

Ο τελευταίος αρχικά δήλωσε άγνοια για το θέμα που είχε προκύψει και ζήτησε πίστωση χρόνου για να ενημερωθεί.

Όπως διαβάζουμε στο επίμαχο σχόλιο του site, ο άγνωστος συντάκτης του, αναφερόταν στην συνέντευξη του Μιχάλη Ρακιντζή, ισχυριζόμενος ότι ένας πλανόδιος πωλητής ακούστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, να μιλάει από τα μεγάφωνα του αυτοκινήτου του, διαλαλώντας την πραμάτεια του.

Θέλοντας έτσι ο συντάκτης να στηλιτεύσει την –κατά την άποψή του- έλλειψη επαρκούς ηχομόνωσης στον ραδιοθάλαμο.

Μάλιστα, εις επίρρωση του ισχυρισμού του, παρέθεσε και ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Μιχάλη Ρακιντζή, ισχυριζόμενος ότι ο συγκεκριμένος πλανώδιος πωλητής ήταν ρομά, αν και στην επικεφαλίδα του άρθρου, τον αποκαλεί «γύφτο»!.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη αυτής της διένεξης, καθώς όπως μάθαμε για το περιστατικό έχει ενημερωθεί προσωπικά και ο ίδιος ο καλλιτέχνης!

Διαβάστε το επίμαχο σχόλιο στο site:

«Ραδιοφωνική συνέντευξη πήγε να δώσει ο Μιχάλης Ρακιντζής πριν από λίγες ημέρες στο ραδιοφωνικό σταθμό Μύθο fm της Πάτρας, στα πλαίσια της εμφάνισής του στην πόλη μας. Εκεί όμως που εξελισόταν η συνέντευξη στο σταθμό, ακούστικε ξαφνικά στο βάθος ένας…. ρομά που περνούσε έξω (θέλουμε να πιστεύουμε) από το…. studio (ο θεός να το κάνει) του σταθμού. Και ξαφνικά και οι ακροατές του σταθμού, αλλά και ο Μιχάλης Ρακιντζής άκουσαν στον αέρα το ρομά να φωνάζει: “Καρέκλες, τραπέζια!!” Όσο επαγγελαμτίας και αν είναι ο Μιχάλης Ρακιντζής δε μπόρεσε και.. χαμογέλασε!!»

Ακούστε το απόσπασμα:

Και παραθέτει ηχογραφημένο απόσπασμα από την επίμαχη συνέντευξη, όπου σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, επιβεβαιώνεται το σχόλιο περί της αντίδρασης του Ρακιντζή.

Κάτι που πάντως εμείς, όσο και αν προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε κάτι τέτοιο, στάθηκε αδύνατο.

Πάντως όπως και να έχει, ένα είναι σίγουρο:

Η αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Ρακιντζής στον «Μύθο» και στην εκπομπή «Εκτός Ελέγχου» με τον Νίκο Μοθωναίο και την Αναστασία ΚαλαΪτζή. αποτέλεσε μια πολύ μεγάλη επιτυχία του σταθμού, που συζητήθηκε εγκωμιαστικά από τους ακροατές….

Πηγή: panagiotisrigopoulos
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements