Πάτρα: Ο Πάγκαλος διαβεβαιώνει και ο ΟΛΠΑ νοικιάζει παραχωρημένη έκταση του θαλάσσιου μετώπου!

by sawamix

Σκάνδαλο προκύπτει με προκήρυξη του ΟΛΠΑ, η οποία δημοσιεύτηκε στην Πατρινή εφημερίδα “Γεγονότα” και αποτελεί πρόσκληση ενδιαφέροντος από τον οργανισμό για την μίσθωση χώρου, που σύμφωνα με το πρωτόκολλο παραχώρησης βρίσκεται στην παραχωρημένη στο Δήμο έκταση του θαλάσσιου μετώπου Πάτρας…

Την ώρα, δηλαδή, που ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος προσπαθούσε να πείσει τους δημάρχους της περιοχής (τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και τους πρώην Δημάρχους Ανδρέα Φούρα, Ανδρέα Καράβολα και Ευάγγελο Φλωράτο), ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από τα υπεσχημένα σε ό,τι αφορά το θαλάσσιο μέτωπο που διεκδικεί η πόλη, ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών προσπαθεί να νοικιάσει για τρία χρόνια τμήμα του διεκδικούμενου μετώπου για χρήση parking!

Πρόκειται για χώρο 12.850 τετραγωνικών μέτρων, κοντά στο ναυτικό όμιλο Πάτρας, τον οποίο ο ΟΛΠΑ έχει βγάλει προς ενοικίαση για στάθμευση οχημάτων Δημοσίας και Ιδιωτικής Χρήσεως (νταλίκες) πλην Ι.Χ. Επιβατικών.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι ο ΟΛΠΑ, πιθανόν να έχει «ενστάσεις» για το θέμα της παραχώρησης του μετώπου, θεωρεί το χώρο δικό του και τον θέλει για εκμετάλλευση προς όφελος του. Για να δοθεί λύση στο θέμα αυτό, θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα οι πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements