Πάτρα: Ικανοποίηση Εμπορικού για τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού

by sawamix

Μια ευχάριστη έκπληξη, επεφύλαξε η σημερινή μέρα, για τους κατοίκους των Αραχωβιτίκων, Αγίου Βασιλείου και Ψαθόπυργου, γιατί αντίκρισαν τον προαστιακό να διασχίζει τις γραμμές στις περιοχές τους…

Τα συμπεράσματα όλων μας είναι ότι ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια!!!

Πιστεύουμε λοιπόν ότι οι προσπάθειες των φορέων, και των κατοίκων των περιοχών είχαν αποτέλεσμα και έτσι η διοίκηση της Τραινοσέ προχωρά προς την υλοποίηση της επέκτασης της διαδρομής του προαστιακού.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών από την αρχή έχει ως αίτημα την επέκταση αφενός προς Ψαθόπυργο, αλλά και προς Παραλία, Βραχνέϊκα, Αλισσό Κ. Αχαϊά, αφετέρου. Ελπίζουμε λοιπόν ότι σύντομα, λόγω και της επερχόμενης θερινής περιόδου η διοίκηση της Τραινοσέ θα δρομολογήσει και προς την άλλη πλευρά, τον προαστιακό που τόσο πολύ «αγκάλιασαν» και απολαμβάνουν όχι μόνο οι κάτοικοι των περιοχών αλλά και οι επισκέπτες και καταναλωτές που επισκέπτονται την πόλη μας.

Ταυτόχρονα σχεδόν, άλλη μια έκπληξη αυτή την φορά ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ!! επεφύλαξε η Κυβέρνηση δια «χειρός» κ. Πάγκαλου στην ομάδα των «4» του κ. Δημάρχου και των τέως Δημάρχων αλλά και σε όλη την πόλη και τους πολίτες…..

Στην σημερινή οικονομική και κοινωνική συγκυρία είναι μονόδρομος η ανάπτυξη της πόλης μέσω του λιμανιού (κρουαζιέρα-ενυδρείο κ.λ.π.) και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στραφεί όλο το παραγωγικό δυναμικό της πόλης.

Το θέμα τουρισμός (κρουαζιέρα ή τσάρτερ) ήταν αυτό που απασχόλησε την Τετάρτη 27/4/2011 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ και απεφασίσθη να περάσουμε σε συγκεκριμένες δράσεις που άμεσα θα ανακοινωθούν σε συνάντηση με τον Υπουργό ώστε από κοινού να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Το θαλάσσιο μέτωπο αποτελεί λοιπόν πηγή πλούτου και ανάπτυξης για την πόλη και το εμπόριο.
Για να γυρίσουμε στα δικά μας:

Η λαϊκή ρήση: όποιος δεν θέλει να ζυμώσει σαράντα μέρες κοσκινάει.. στο μεγαλείο της!!!
Οι καθυστερήσεις στην απόδοση του Παραλιακού Μετώπου στην πόλη και ότι αυτές κρύβουν πιθανώς, δημιουργεί την αναγκαιότητα της μαζικής συμμετοχής μας στην συγκέντρωση με σύνθημα «Πάμε Μώλο» την Κυριακή 8/5/2011 και την απόλυτη επιτυχία της.

Η Κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι κάθε άλλη σκέψη για την χρήση του π. Λιμένα αποτελεί αιτία ΠΟΛΕΜΟΥ.

Οι φορείς της πόλης και οι πολίτες στο σύνολό τους θα αντιταχθούν έντόνα σε οποιαδήποτε «κρυφά σχέδια» και ο Ε&ΕΣΠ θα πρωτοστατήσει.

Σύνθημά μας
«Πάμε Μώλο»
ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements