Πάτρα: Απάντηση του Δήμου στον Κατσικόπουλο για την αποκομιδή των σκουπιδιών

by sawamix

Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης Κατσικόπουλου για την αποκομιδή των σκουπιδιών, από τη Δημοτική Αρχή διευκρινίζονται τα εξής:

Ο κ. Κατσικόπουλος επαναλαμβάνει απλώς με άλλα λόγια τη θέση που είχε διατυπώσει κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: Ότι δηλαδή θα πρέπει να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας και για τις ημέρες κατά τις οποίες απείχαν από την εργασία τους, με αποτέλεσμα να γεμίσει η Πάτρα σκουπίδια.

Με αυτή την θέση του και με την σημερινή ανακοίνωσή του, ο κ. Κατσικόπουλος υπονομεύει το έργο και τη φιλότιμη προσπάθεια των πολλών εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας να καθαρίσουν εντός του ωραρίου εργασίας τους και τα σκουπίδια που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια των ημερών της κινητοποίησης στον τομέα καθαριότητας, για το χατίρι των ολίγων συνδικαλιστών που επιμένουν να πληρωθούν για εργασία που δεν παρείχαν.

Η Δημοτική Αρχή αρνείται να μπει σε αυτή τη λογική και επιμένει να βρίσκεται στο πλευρό της πλειοψηφίας των εργαζομένων που μάχονται για μια καθαρή πόλη και όχι υπέρ της μειοψηφίας που θέλουν την πόλη όμηρο των σκουπιδιών, μέχρι να εισπράξουν χρήματα για δουλειά που δεν έκαναν.

Σε αυτή την πλειοψηφία των εργαζομένων που σέβονται την δουλειά τους και τους πολίτες της Πάτρας, στηρίζεται η Δημοτική Αρχή για να υλοποιήσει τον σχεδιασμό της για μια καθαρή πόλη σε βάθος χρόνου, με τήρηση της νομιμότητας και όχι για μια καθαρή πόλη ολίγες ημέρες του χρόνου, κατόπιν εκβιασμών για έξτρα αποδοχές που κανένας νόμος ή καμία λογική δεν προβλέπει.

Διαβάστε την ανακοίνωση της παράταξης Κατσικόπουλου εδώ: http://xespao.blogspot.com/2011/04/blog-post_7103.html

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements