Πάτρα: Ανακοινώθηκε και επίσημα η αλλαγή ιδιοκτησίας της εφημερίδας "Πελοπόννησος"

by sawamix

Ολοκληρώθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, η συνεδρίαση του Δ.Σ. της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, μετά τη λήξη της οποίας, με το παρακάτω λιτό κείμενο, ανακοινώθηκαν οι σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της πατρινής εφημερίδας, μιας από τις αρχαιότερες της χώρας:

«Οι επιχειρήσεις ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 21/4/2011 ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την απόκτηση από τον κ. Θεόδωρο Η. Λουλούδη του πλειοψηφικού μεριδίου του μετοχικού κεφαλαίου των δύο εταιριών που εκδίδουν την εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της 26/4/2011 αποφασίστηκε ο κ. Λουλούδης να αναλάβει χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου. Ο κ. Σπύρος Δούκας και η κα Νανά Δούκα παραμένουν εκδότες της εφημερίδας και ο κ. Σ. Δούκας μη εκτελεστικός πρόεδρος του Δ.Σ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο».

Πάντως, ακόμη και μετά την επίσημη αυτή ανακοίνωση, τόσο επιχειρηματικοί όσο και εκδοτικοί κύκλοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κ. Λουλούδης δεν είναι μόνος στο εγχείρημά του αυτό, πίσω από το οποίο βρίσκονται και άλλα πρόσωπα.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements