Πάτρα: Έκθεση δρόμου από τους εμπόρους της Αγίου Ανδρέου

by sawamix

Οι Πατρινοί έμποροι της Αγίου Ανδρέου θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 6 Μαΐου, έκθεση δρόμου με τίτλο “Αγίου Ανδρέου 2011”, με σκοπό την ενίσχυση και ανάπτυξη της τοπικής αγοράς…

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Τέτοιου τύπου εκδηλώσεις που στις ευρωπαϊκές πόλεις είναι καθημερινή πρακτική, στην πόλη μας θα είναι πρωτοποριακή. Όπως πρωτοπόροι υπήρξαν και οι Συνάδελφοί μας Σταφιδέμποροι, που έκαναν το δρόμο μας εμπορικό από το 1900.

Στόχος και σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε στην Αγορά μια άλλη εμπορική, συνολική εφαρμοσμένη πρόταση, διεξόδου από την «Οικονομική κρίση».

Επιθυμούμε να κάνουμε μια έκθεση ΔΡΟΜΟΥ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2011 γιατι συνεκτιμώντας πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς και εχει μειωθεί η αγοραστική δυναμη των πελατών, καταλαβαίνουμε πως και κατα το ίδιο ποσοστό πρέπει να μειωθεί και η τιμή των αγαθών.

Ετοιμάζουμε μια έκθεση-παρέμβαση στον τροπο λειτουργίας της αγορας.Θα “κατεβάσουμε” πολλές παραλληλες ,αξιόπιστες προτάσεις σε σειρά προιόντων, ακόμα και στο 1/4 των σημερινών τιμών.
Ολοι μαζι, όχι για μια ημερα όχι για μια περίοδο αλλα σε μόνιμη βάση.
Με αυτή μας την κίνηση εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
προτείνουμε οικονομικη λύση σήμερα.

Είμαστε όλοι οι Έμποροι και οι επαγγελματίες της Οδου Αγίου Ανδρέου απο την Τριών Ναυάρχων έως και την Αγιου Νικολάου.

Επιχειρηματίες διαφορετικών κλαδων και οικονομικών μεγεθων που συνεργαζόμαστε χρονια μεταξύ μας σε ίση βάση και συναποφασίζουμε για θέματα που μας απασχολούν.

Η συντονιστική μας επιστροπή αποτελείται από 27 επιχειρηματίες, αριθμός ίσως και συμβολικός όσα και τα μέλη της Ευρωπαικής Ενωσης.
Αυτά είναι τα μέλη της:

Amorosso
Αναλώσιμο
Ανδριοπούλος
Άρωμα καπνού
Βλάχου Γιώτα – Τζάμια
Γιαννακόπουλος Αλέξανδρος
Γιαννακόπουλος Βασίλης
Γιαννακόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Γκόλφης – Ποδήλατα
G&G Cafe
Γουρδούπης
Chick n’ chicken
Κατσιμπέρη – Κουρτίνες
Κόντραντζης – Ξηροί καρποί
Kasper
Multirama
Optical – Γυαλιά
Orthoway-Ορθοπεδικά
Πατούχας
Πίττα του παππού
Πλαίσιο
Ρουμελιώτης
Sony Center
Τροχός – Παπαθεοδώρου
Τσιτσάρας Cafe
Tag the coffe place
Vodafone – Ανδρουτσέλης”

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements