Αίγιο: "Ξήλωσαν" το ΑΤΜ του νοσοκομείου – 78.000 ευρώ η λεία των δραστών

by sawamix

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου όταν άγνωστοι στην κυριολεξία ξήλωσαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου…

χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό.

Oι δράστες, προκειμένου να αποκολλήσουν από το έδαφος το ΑΤΜ της τράπεζας Probank που βρισκόταν στο ισόγειο του κτιρίου δίπλα ακριβώς από το γραφείο κίνησης αλλά και το ασανσέρ, πιθανόν να χρησιμοποίησαν βαριά μηχανήματα, καθώς το ΑΤΜ ήταν βιδωμένο στο έδαφος.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας εικάζεται οι δράστες να χρησιμοποίησαν ένα παλετοφόρο που υπάρχει στο νοσοκομείο προκειμένου να το μεταφέρουν, αφού το βάρος του υπολογίζεται περίπου σε 300 κιλά.

Στη συνέχεια το οδήγησαν στο υπόγειο του νοσηλευτικού ιδρύματος, από όπου το φόρτωσαν σε κάποιο φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο μηχάνημα αγγίζουν τις 78.000 ευρώ, ενώ η τελευταία ανάληψη είχε γίνει στις 12.30 τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements