Πάτρα: Το πρόγραμμα περιφοράς του Επιταφίου σε Δημόσια Κοιμητήρια και Ιδρύματα

by sawamix

Ο Δήμος Πατρέων γνωστοποιεί ότι η Περιφορά του Επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια και στα Ιδρύματα της πόλης θα γίνει σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:


  • Στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο στις 18.30 .Επιπροσθέτως κάνουμε γνωστό, ότι από τις 14.00 έως το πέρας της Περιφοράς των Επιταφίων απαγορεύεται η είσοδος και παραμονή εντός του χώρου του Δημοτικού Κοιμητηρίου παντός οχήματος.
  • Στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο στις 16.45. Επιπροσθέτως κάνουμε γνωστό, ότι από τις 14.00 έως το πέρας της Περιφοράς των Επιταφίων απαγορεύεται η είσοδος και παραμονή εντός του χώρου του Δημοτικού Κοιμητηρίου παντός οχήματος.
  • Η περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Χαραλάμπου στο παλαιό Νοσοκομείο θα γίνει στις 16.00 
  • Στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Νοσοκομείο Θώρακος η ακολουθία θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και η περιφορά του επιταφίου θα ξεκινήσει στις 3.45. Θα συμμετάσχουν αγήματα αδελφών νοσοκόμων και προσκόπων.
  • Στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο στις 4 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου και στις 5.45 θα γίνει η έξοδος και η περιφορά του Επιταφίου.
  • Στον Ι.Ν. «Παναγία η Βοήθεια» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίον, η ακολουθία του Επιταφίου θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα. Ο Επιτάφιος θα περάσει από όλο το νοσοκομείο.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements