Πάτρα: Επαίτες και πορτοφολάδες δρουν μέσα και έξω από τους ναούς στης πόλης

by sawamix

Το συνωστισμό των πιστών στις εκκλησίες εκμεταλλεύονται αυτές τις ημέρες επαίτες – πορτοφολάδες, οι οποίοι δρουν τόσο στο προαύλιο, όσο και στο εσωτερικό των ναών της Πάτρας…

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ναό του Αγίου Ανδρέα, με την Αστυνομία να λαμβάνει μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος», η κατάσταση στο προαύλιο του Αγίου Ανδρέα τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη από την παρουσία των επαιτών – πορτοφολάδων, οι οποίοι με το πρόσχημα ότι ζητούν βοήθεια επιτίθενται σε γυναίκες και του παίρνουν πορτοφόλια και τσάντες.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, όπου ένας επαίτης έξω από τον Άγιο Ανδρέα άρπαξε την τσάντα μιας γυναίκας με 200 ευρώ και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Ωστόσο και μέσα στο ναό υπάρχουν περιστατικά επιτήδειων οι οποίοι αφαιρούν τσάντες και πορτοφόλια γυναικών την ώρα της λειτουργίας.

Η Αστυνομία, που έχει ενημερωθεί από τους ιερείς του Ναού, από σήμερα αυξάνει τις περιπολίες στο προαύλιο του ναού.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements