Πάτρα: Σε 15 λεπτά επιχείρησε να κλέψει, να ληστέψει και να διαρρήξει!

by sawamix

Μέσα σε 15 λεπτά προσπάθησε να κλέψει τη μηχανή από έναν οδηγό, να ληστέψει μια γυναίκα και να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο! Ο λόγος για έναν μετανάστη από την Τυνησία, ο οποίος το βράδυ…

της Μ. Τρίτης σκόρπισε την αναστάτωση στους κατοίκους της οδού Ιωνίας στην Πάτρα.

Ο αρχικός σκοπός του Τυνήσιου ήταν να κλέψει μια μηχανή την ώρα μάλιστα που ήταν εν κινήσει. Ο οδηγός του δικύκλου αντιστάθηκε αναγκάζοντας τον μετανάστη να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και λίγα λεπτά μετά επιχείρησε να κλέψει την τσάντα μιας γυναίκας από το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα που είδε τον επίδοξο κλέφτη κατάφερε να τον αποτρέψει. Αλλά και πάλι δεν σταμάτησε τη δράση του ο νεαρός από την Τυνησία.

Η τρίτη – και φαρμακερή – απόπειρά του έγινε σε ένα σταθμευμένο όχημα το οποίο επιχείρησε να το διαρρήξει. Τότε όμως ήρθε η Αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί από τους κατοίκους, και τον συνέλαβε βρίσκοντάς τον υπό την επήρεια ουσιών.

Όλο και όλο, είχαν περάσει 15 λεπτά της ώρας.

Πηγή: Πελοπόννησος
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements