Πάτρα: Επεισοδιακή η χθεσινή νύχτα στο κέντρο – Δείτε φωτό από τις καταστροφές

by sawamix

Επεισοδιακή η χθεσινή νύχτα στο κέντρο της Πάτρας με καταστροφές, αλλά και διαρρήξεις σταθμευμένων Ι.Χ….

Μία ομάδα οχτώ ατόμων στις 3 τα ξημερώματα, ξήλωσαν πινακίδα της τροχαίας και με αυτήν έσπασαν την τζαμαρία του ξενοδοχείου “Αστήρ”, στην Όθωνος Αμαλίας, προκαλώντας αναστάτωση στους εργαζομένους.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Όλγας, όπου και εκεί προκάλεσαν ζημιές στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά φορούσαν κράνη και ήταν ιδιαιτέρως επιθετικά, ενώ εικάζεται πως επρόκειτο για ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε στήσει καρτέρι στην οδό Αγίου Ανδρέου, σε νοσταλγούς της χούντας, οι οποίοι συνήθως κάθε χρόνο τέτοια μέρα πετούν φέιγ βολάν στο κέντρο της Πάτρας, εν όψει της χουντικής επετείου.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι άρχισαν τις ολονύχτιες έρευνες χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, τα ξημερώματα υπήρξαν και περιστατικά διαρρήξεων Ι.Χ. αυτοκινήτων στην περιοχή της Ερμού και στον Φάρο.

Στην πρώτη περίπτωση, άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο από το οποίο άρπαξαν προσωπικά είδη του οδηγού, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, οι δράστες έσπασαν με μία πέτρα το παράθυρο του σταθμευμένου Ι.Χ. και διέφυγαν χωρίς να καταφέρουν να αρπάξουν τίποτα.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements