Πάτρα: Βροχή τα πρόστιμα για τα τραπεζοκαθίσματα

by sawamix

Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία στους ιδιοκτήτες καφετεριών που διατηρούν τραπεζοκαθίσματα σε πεζοδρόμια της πόλης, τα οποία φτάνουν μέχρι και τις 4.000 ευρώ…

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο κόπηκε πρόστιμο σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, ύψους 3.500 ευρώ και σήμερα άλλα 1.000 ευρώ.

Ο ίδιος διαμαρτύρεται για την κωλυσιεργία της Δημοτικής Αρχής, η οποία, όπως υποστηρίζει, είχε δεσμευτεί πως θα δοθούν άδειες ώστε τα τραπεζοκαθίσματα, μέχρι ένα σημείο, να είναι νόμιμα.

Από την άλλη, η Δημοτική Αρχή κινητοποιήθηκε μετά από καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ύπαρξη τραπεζοκαθισμάτων, τα οποία ενοχλούν στη διέλευση των πεζών.

Ωστόσο, οι επαγγελματίες τονίζουν πως ενώ επιχειρούν συνάντηση με αντιδημάρχους για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, δεν τα καταφέρνουν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements