Πάτρα: Χωρίς λύση το πρόβλημα των εφημεριών σε "Άγιο Ανδρέα" και ΠΓΝΠ

by sawamix

Σε κλίμα έντονων αντεγκλήσεων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η σύσκεψη στην Υγειονομική Περιφέρεια για την αλλαγή των εφημεριών του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών…

Στόχος της συνάντησης ήταν να βρεθεί μία λύση στο εφημεριακό καθεστώς μετά την πληρότητα που εμφανίζει ο Άγιος Ανδρέας και την έλλειψη χώρων για την περίθαλψη των ασθενών καθώς και την έλλειψη γιατρών για την υποστήριξη των εφημεριών της παθολογικής κλινικής.

Η λύση που εντοπίζεται στην αύξηση των ημερών εφημέρευσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου βρίσκει εμπόδια στις αυξημένες ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού που χαρακτηρίζουν το νοσοκομείο.

Ωστόσο, παρά τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος, η διοίκηση της 6ης Υ.Πε. αντί να προχωρήσει στη λήψη απόφασης και να φροντίσει για την εφαρμογή της, για μία ακόμα φορά έδωσε βήμα αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο νοσοκομειακών κοινοτήτων.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements