Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

by sawamix

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Την προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί της ανατολικής πλευράς της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, σε μήκος περίπου 20μ., στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λευκωσίας και Πρ. Μακαρίου, την Παρασκευή 29/4/11, ώρες 07:00-11:00, λόγω εγκατάστασης γερανοφόρου οχήματος για αντικατάσταση του κουβουκλίου περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Λευκωσίας. Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων και άλλων διαχωριστικών στις κατάλληλες θέσεις.

2. Tην προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και η ταυτόχρονη απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Γραβιάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δασυλλίου και Μητρ. Παρθενίου, τμηματικά ανά οικοδομικό τετράγωνο, για το χρονικό διάστημα από 26/04/2011 έως 30/04/2011.

Η ανωτέρω ρύθμιση εγκρίνεται στα πλαίσια του έργου « Κατασκευή – ανακατασκευή – αποκατάσταση αγωγών αποχέτευσης σε διάφορες περιοχές του Δήμου Πατρέων – Εργολαβία Β΄έτους 2009 » της ΔΕΥΑΠ.

Με ευθύνη του αναδόχου, θα επιτρέπεται η πρόσβαση των παρόδιων ιδιοκτητών, προς και από τις ιδιοκτησίες τους, που βρίσκονται στο ανωτέρω τμήμα της υπόψη οδού.

Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών και προειδοποιητικών πινακίδων στις κατάλληλες θέσεις.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements