Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηρώων Πολυτεχνείου

by sawamix

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

H παράταση της προσωρινής μερικής παρεμπόδισης της κυκλοφορίας οχημάτων επί της δυτικής πλευράς της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της 200,00 μ. βορείως της οδού Αγ. Κων/νου Αγυιάς και σε μήκος 500,00 μ. περίπου προς την οδό Κανελλοπούλου, για το χρονικό διάστημα από τις 18.4.2011 έως και τις 20.4.2011, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια της εργολαβίας «Ανακατασκευή οδού Ηρώων Πολυτεχνείου» του Δήμου Πατρέων.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα εξακολουθούν να ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α)Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων και στις δύο πλευρές της ανωτέρω οδού, στο υπόψη τμήμα της, όπου θα εκτελούνται εργασίες

Β)Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λπ. θα διεξάγεται εναλλάξ για τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την ανατολική πλευρά της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου με τοποθέτηση φορητού φωτεινού σηματοδότη.

Γ) Ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευση εισόδου και εξόδου οχημάτων επί της παραλιακής οδού προς πλαζ που ευρίσκεται βορείως της οδού Κανελλοπούλου. Η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων προς και από την πλαζ θα γίνεται μέσω των οδών Κανελλοπούλου – Αθηνών (δυτικά της σιδηροδρομικής γραμμής) – νεοδιαμορφωμένης ανώνυμης οδού.

Δ)Διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Αώου, στη συμβολή της με την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου .Η ισχύς της παρούσης αρχίζει με την τοποθέτηση των απαραιτήτων απαγορευτικών, υποχρεωτικών, προειδοποιητικών και πληροφοριακών πινακίδων, διαχωριστικών κ.λπ. στις κατάλληλες θέσεις.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements