Πάτρα: Ληστείες, ανταλλαγή ναρκωτικών και πορνεία σε κοινή θέα

by sawamix

Ναρκωτικά που αλλάζουν χέρια μέσα στο σκοτάδι, ξυλοδαρμοί αλλοδαπών από ομοεθνείς τους εξαιτίας οικονομικών διαφορών, ακόμα και περιστατικά πορνείας καταγγέλλουν ότι βλέπουν καθημερινά οι κάτοικοι κοντά στις σκάλες της Αγίου Νικολάου…

Μόλις πέσει η νύχτα ελάχιστοι τολμούν να ανέβουν τις σκάλες. Φοβούνται εξαιτίας της παρουσίας των αλλοδαπών Στα σκοτεινά σημεία, δεξιά και αριστερά από τις σκάλες, γίνεται με συστηματικό τρόπο διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ενώ τελευταία οι αλλοδαποί που μετέχουν στο αλισβερίσι έχουν βρει μια νέα μέθοδο για να μην προκαλέσουν υποψία: περιμένουν τους αγοραστές της ηρωίνης ή του χασίς έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου για να τους δώσουν τις δόσεις που τους έχουν παραγγείλει.

Το παράπονο των περιοίκων είναι ότι η συγκεκριμένη πλευρά δεν έχει αναδειχθεί ώστε να γίνει προσβάσιμη τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Τα σχέδια για την ανάπλαση… προέβλεπαν ακόμη και τη δημιουργία τελεφερίκ(!) για την ανάβαση των επισκεπτών.

Σήμερα στο συγκεκριμένο σημείο γίνεται ανταλλαγή ναρκωτικών σε κοινή θέα, με πιο χαρακτηριστική τη σύλληψη ενός αλλοδαπού προ εβδομάδων έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου με 10 γραμμάρια χασίς διαχωρισμένο σε δόσεις.

Πηγή: Πελοπόννησος
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements