Πάτρα: Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας από την Ντόρα Μπακογιάννη

by sawamix

Τα γραφεία της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πάτρας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στην οδό Κορίνθου 200 (1ος όροφος), εγκαινίασε το απόγευμα του Σαββάτου η πρόεδρος του κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, επισκέφθηκε την Αχαϊκή πρωτεύουσα στο πλαίσιο…

της τέταρτης προσυνεδριακής Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμμαχίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της ίδιας μέρας, στην πρώην Αγορά Αργύρη, και είχε ως θέμα την Παιδεία και το μεταναστευτικό.

Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την υποδοχή που της επιφύλαξαν τα δεκάδες μέλη και υποστηρικτές του κινήματος που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο μέσα κι έξω απ’ τα γραφεία. Ενώ, ευχαρίστησε την Ομάδα για το έργο που έχει προσφέρει μέχρι τώρα και ειδικά για τις προσπάθειες που κατέβαλε για τη σύσταση των γραφείων στην Πάτρα και για την οργάνωσή τους.

Απευθυνόμενη προς τους «συμμαχητές και τις συμμαχήτριες» όπως τους αποκάλεσε, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την βεβαιότητα της για βουλευτική έδρα στο νομό, λέγοντας: «Η Αχαΐα είναι πάρα πολύ σημαντικός νομός για μας, όχι μόνον διότι είναι η καρδιά της Πελοποννήσου αλλά και εκλογικά. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή δημοσκόπηση που δεν δίνει βουλευτή στην Αχαΐα. Ο στόχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι εσείς να προτείνετε και να αναδείξετε αυτόν που θα εκπροσωπήσει αύριο το κόμμα μας στη Βουλή των Ελλήνων. Είμαι βεβαία ότι θα τα καταφέρουμε».

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements