Πάτρα: Εβδομάδα των… παθών για τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα

by sawamix

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η “επιχείρηση-κάθαρση” της αχαϊκής πρωτεύουσας από τους βωμούς των σκουπιδιών, που την είχαν κατακλύσει όλες αυτές τις ημέρες, προς μεγάλη χαρά των τετράποδων και των τρωκτικών, που έκαναν πρόωρο Πάσχα…

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δ. Πατρέων, Χρ. Ιατρού, το χαρακτήρισε δύσκολο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη (όπως ανέφεραν κάποιες εκτιμήσεις) η αποκομιδή των 2.500 τόνων σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί στο κέντρο και στις συνοικίες της αχαϊκής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια της πολυήμερης κινητοποίησης των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

Και τούτο διότι, φυσικά, εξακολουθούν καθημερινά να προστίθενται νέοι όγκοι απορριμμάτων στα σημεία που δεν έχουν προλάβει να περισυλλεγούν, ενώ κι εκείνοι που “φιλοξενούσαν” τα σκουπίδια τους στο σπίτι, υπακούοντας στις σχετικές εκκλήσεις της δημοτικής Αρχής, τα έχουν κατεβάσει πλέον στους κάδους, από την ώρα που πληροφορήθηκαν τη λήξη της κινητοποίησης.

Με την ευκαιρία, ο κ. Ιατρού υπενθύμισε τις άκρως ανθυγιεινές και αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι συνάδελφοί του, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, από την ώρα που επήλθε συμβιβασμός με τη δημοτική Αρχή και ξανάπιασαν δουλειά.

“Τηρείται το πλαίσιο που συμφωνήθηκε”
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δ. Πατρέων διαβεβαίωσε ότι, σε γενικές γραμμές, τηρείται το πλαίσιο που συμφωνήθηκε με τη δημοτική Αρχή, το λεωφορείο που δρομολογήθηκε από το βράδυ της Παρασκευής εξυπηρετεί κανονικά τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας, μεταφέροντάς τους από και προς το χώρο εργασίας τους και τα όποια μικροπροβλήματα έχουν παρατηρηθεί είναι μέσα στο… πρόγραμμα και δεν προκαλούν ανησυχία.

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται από το προσωπικό μια επίπονη προσπάθεια, προκειμένου, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, η Πάτρα να αποβάλει το ρυπαρό της πρόσωπο και ν’ αποκτήσει εκείνο που αρμόζει στην ατμόσφαιρα της εορταστικής περιόδου που διανύουμε (έστω και υπό τη… σκιά του Μνημονίου και των σκληρών οικονομικών μέτρων που το συνοδεύουν).

Πηγή: attacktv
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements