Εξιχνίαση διπλής δολοφονίας του 2009 – Ως δράστης φέρεται υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος με τη "Χρυσή Αυγή"

by sawamix

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η διπλή δολοφονία που συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και…

την ιδιοκτήτρια εταιρείας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ, Παρασκευή Γκέζου, που στεγάζονταν στο ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε διατελέσει υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την “Εθνική Συσπείρωση” (Χρυσή Αυγή).

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα του διπλού εγκλήματος ενώ εξετάζεται η εκδοχή του “συμβολαίου θανάτου”. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα που βρισκόταν τη μοιραία στιγμή στον ίδιο χώρο.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements