Πάτρα: Αναβάλλεται η συνάντηση στο Μώλο λόγω κακοκαιρίας

by sawamix

Αναβάλλεται τελικά η συγκέντρωση στο Μώλο της Αγίου Νικολάου για τη διεκδίκηση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα…

Η κακοκαιρία ανάγκασε την Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Πάτρας και τους άλλους φορείς, που συμμετέχουν στον αγώνα της πόλης, να αναβάλουν τις προγραμματισμένες, για σήμερα, κινητοποιήσεις – εκδηλώσεις.

Ενδεικτικό της πρόθεσης των Πατρινών να μην αφήσουν την τελευταία ευκαιρία της πόλης να πάει χαμένη είναι το γεγονός ότι, παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες (δυνατή βροχή και κρύο, ιδίως για τέτοια εποχή) γύρω στα 500 άτομα είχαν ήδη σπεύσει στο Μώλο, καθώς οι διοργανωτές δεν είχαν προλάβει να ειδοποιήσουν για την αναβολή, αφού η απόφαση ελήφθη μόλις πέντε λεπτά πριν από τις 11, όταν η μπόρα έγινε απαγορευτική για την εκδήλωση.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν να αναβάλουν στην εκδήλωση για την Κυριακή 8 Μαΐου, δηλαδή την πρώτη Κυριακή μετά την Πρωτομαγιά.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements