Πάτρα: "Ντου" τριών περιπολικών για ηχορύπανση σε club – Οδήγησαν στο τμήμα τους εργαζόμενους!

by sawamix

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά… έξι ήταν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο νυχτερινό μαγαζί και έκαναν έφοδο σα να επρόκειτο για κάποια γιγαντιαία επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας…

Με τη μόνη διαφορά πως η αστυνομική αυτή επέμβαση δεν αφορούσε σε περίπτωση τρομοκρατών αλλά σε μία απλή υπόθεση καταστήματος που λειτουργούσε ενώ είχε εκδοθεί απόφαση για κλείσιμο λόγω ηχορύπανσης.

Παρ’ όλα αυτά κάποιοι αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας θεώρησαν απαραίτητο να οργανώσουν πραγματική επιχείρηση σαν αυτές που βλέπουμε στον κινηματογράφο.

Εισέβαλαν λοιπόν τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής στο χώρο του καταστήματος «Jackie O» ενώ οι πελάτες έπιναν το ποτό τους, άκουγαν μουσική και χόρευαν, χωρίς να πουν το παραμικρό στους υπεύθυνους του μαγαζιού που σάστισαν όταν είδαν τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο μαγαζί με αυτόν τον τρόπο.

Ο ένας από τους άνδρες των διωκτικών Αρχών κατευθύνθηκε στον ηλεκτρολογικό πίνακα και άναψε όλα τα φώτα, ενώ συνάδελφός του πλησίασε τον dj και έκλεισε τη μουσική. Ο επικεφαλής μιλώντας σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος ζήτησε από τους πελάτες να φύγουν ενώ κάλεσε τους υπαλλήλους να… ετοιμαστούν για την προσαγωγή τους στο Τμήμα!

«Γιατί να έρθουμε μέσα δηλαδή;», ήταν η αυθόρμητη ερώτηση που έκαναν, για να πάρουν ως απάντηση ότι εφόσον υπήρχε παράβαση έπρεπε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν ότι έξι συνολικά εργαζόμενοι οδηγήθηκαν νυχτιάτικα στην αστυνομική διεύθυνση για την εξακρίβωση στοιχείων τους, λες και ήταν ύποπτοι για κάποια εγκληματική ενέργεια, και όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή δούλευαν σε νυχτερινό μαγαζί.

Το ακόμα πιο τραγελαφικό είναι ότι γι’ αυτήν την πρωτοφανή αστυνομική επέμβαση και μεταγωγή χρησιμοποιήθηκαν τρία αστυνομικά οχήματα, όταν εδώ και καιρό οι συνδικαλιστές αστυνομικοί παραπονιούνται ότι λόγω της έλλειψης κονδυλίων δεν επισκευάζονται τα περιπολικά και οι αστυνομικές υπηρεσίες έχουν ξεμείνει από οχήματα.

Αλήθεια, λοιπόν, την ώρα που προσάγονταν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι στην αστυνομία, με ποια αστυνομικά οχήματα (αφού δεν υπήρχαν άλλα διαθέσιμα) αστυνομευόταν η πόλη;

«Έφταιγαν» οι… γραφειοκρατικές παραλείψεις
Την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ήταν απών. Μόλις πληροφορήθηκε τα τεκταινόμενα, έσπευσε στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού αφενός για να διαμαρτυρηθεί για την προσαγωγή όλων των εργαζόμενών του, αφετέρου για το γεγονός της όλης επιχείρησης.

Κι αυτό διότι ο ίδιος δεν είχε καν ενημερωθεί για την απόφαση κλεισίματος του μαγαζιού του, το οποίο, όπως εξήγησε, είχε κλείσει για δέκα ημέρες για λόγους ηχορύπανσης αλλά εκείνη τη μέρα είχε λήξει η πειθαρχική ποινή.

Τον ενημέρωσαν, όμως, ότι στο μεταξύ είχε εκδοθεί και νέα όμοια απόφαση, για την οποία, όμως, ο ίδιος δεν είχε την παραμικρή ιδέα. Μετά από όλα αυτά, ο επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε υποβολή μηνύσεων εναντίον τόσο αστυνομικών, όσο και των εμπλεκόμενων δημοτικών υπηρεσιών…

Πηγή: dete
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements