Πάτρα: Εκστρατεία από "ΑΥΡΑ" και "ΑΡΚΤΟΥΡΟ" για τον καθαρισμό του Δασυλλίου

by sawamix

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Κάποια δάση έχουν τη δική τους Αύρα», που πραγματοποιεί τα τελευταία 3 χρόνια σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, προχωρά φέτος στην περιβαλλοντική δράση «Καθαρά Δάση»…

Η πρωτοβουλία του φυσικού μεταλλικού νερού ΑΥΡΑ «Καθαρά Δάση» αφορά στον καθαρισμό 6 περιαστικών δασών από οργανική ύλη και απορρίμματα με στόχο να συμβάλλει στην προστασία τους από ενδεχόμενες πυρκαγιές καθώς και στην αναζωογόνηση τους, ώστε να εξακολουθήσουν να αποτελούν βιώσιμους πνεύμονες και χώρους αναψυχής και επαφής με τη φύση για τους κατοίκους των κοντινών πόλεων.

Οι πρώτοι δασικοί καθαρισμοί ξεκινούν από το Αίγιο και την Πάτρα, όπου το ΑΥΡΑ με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ θα σας περιμένουν:
• στο Αίγιο στις 16/4/2011, ώρα 10.00 πμ, με σημείο συνάντησης τη Πλατεία Μπούφαλο, για να καθαρίσουμε παρέα το Άλσος στα Ψηλά Αλώνια!
• στην Πάτρα στις 17/4/2011, ώρα 10.00 πμ, με σημείο συνάντησης έναντι της εισόδου της Ιεράς Μονής Γηροκομείου, για να καθαρίσουμε παρέα το Άλσος Γηροκομείου!

Ελάτε με την καλύτερη σας διάθεση, την οικογένεια και τους φίλους σας, για να περάσουμε μια μέρα στη φύση και να καθαρίσουμε, όλοι μαζί, το σπίτι μας βοηθώντας ν’ αναζωογονηθεί ο πνεύμονας της πόλης μας!
Το ΑΥΡΑ και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα είναι εκεί, φροντίζοντας και για τα απαραίτητα σύνεργα καθαρισμού!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avragreen.gr

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements