Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας στην 6η ΥΠΕ του "Αγίου Ανδρέα"

by sawamix

Στα πλαίσια της Πανελλαδικής Κινητοποίησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, στις κατά τόπους Υ.ΠΕ, το Σωματείο εργαζομένων στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας ανταποκρίθηκε και πραγματοποίησε…

παράσταση διαμαρτυρίας στην 6η ΥΠΕ, μαζί με τις Αντιπροσωπείες των υπολοίπων Σωματείων των Νοσοκομείων της περιοχής ευθύνης της 6ης ΥΠΕ, με σκοπό και στόχο την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων πού αντιμετωπίζουμε στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Οι εργαζόμενοι ωστόσο δεν συναντήθηκαν με την ηγεσία της 6ης ΥΠΕ, πού απουσίαζε αφού βρίσκονταν στο Υπουργείο μετά από σχετικό κάλεσμά τους από τον Υπουργό.

Παρόλα αυτά πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη τόσο στις υπηρεσίες της ΥΠΕ, τις οποίες εκκενώσαμε. Όσο και στο ρεύμα εξόδου της κεντρικής οδού μπροστά από την ΥΠΕ την οποία κλείσαμε για 15 περίπου λεπτά.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements