Πάτρα: Ξεκινά απόψε η αποκομιδή των απορριμμάτων – Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα επιστρέφουν στην εργασία τους

by sawamix

Πείστηκαν τελικά να κάνουν πίσω οι εργαζόμενοι στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, μετά από τις δηλώσεις του Γιάννη Δημαρά στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι και στις οποίες εμφανίστηκε αποφασισμένος να καθαρίσει με κάθε τρόπο την πόλη…

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Δημαράς προειδοποίησε τους εργαζομένους ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο, ακόμα και την παρέμβαση του στρατού ή τη μίσθωση ιδιωτικών συνεργείων, προκειμένου να μη στοιβαχτούν άλλα σκουπίδια στους δρόμους της Πάτρας και η πόλη να παρουσιάζει μία σωστή εικόνα κατά την πασχαλινή περίοδο.

Έτσι λοιπόν, μετά τη γενική συνέλευσή τους που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα, δήλωσαν ότιεφόσον ικανοποιήθηκε το βασικό τους αίτημα για τη δρομολόγηση λεωφορείου, το βράδυ θα ξεκινήσουν την αποκομμιδή των απορριμμάτων που έχουν κατακλύσει την πόλη.

Ωστόσο, από τη Δευτέρα επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση για τα υπόλοιπα αιτήματα που θεωρούν ότι είναι δίκαια.

Κάλεσαν μάλιστα το Δήμαρχο να εποπτεύσει προσωπικά στο εξής τη διαδικασία αποκομμιδής των σκουπιδιών αφού θεωρούν ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την περικοπή των υπερωριών, ειδικά το πρώτο διάστημα που ο όγκος των σκουπιδιών προς ακοκομιδή είναι τεράστιος.

“Η δημοτική Αρχή όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν απούσα από το θέμα σκουπίδια που ταλανίζει την πόλη και τους εργαζόμενους” σχολίασε ο πρόεδρος των εργαζομένων στην Καθαριότητα Χρήστος Ιατρού προσθέτοντας πως “ένα τόσο απλό ζήτημα με το λεωφορείο για παράδειγμα, το έκανε τόσο μεγάλο ζήτημα αντί να δώσει άμεσα λύση. Εμείς πάντως δεν σταματάμε τις δράσεις μας και τις συζητήσεις μας προκειμένου να ικανοποιηθούν και τα υπόλοιπα αιτήματά μας με κύριο της ασφάλειας και υγιεινής μας”.

Διαβάστε εδώ τί δήλωσε ο Γιάννης Δημαράς στη συνέντευξη τύπου

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements