Μιχάλης Μπεκίρης: «Μας δουλεύουν ψιλό γαζί»

by sawamix

Ο Αχαιός Βουλευτής και πρώην υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, σχολιάζοντας την μη έλευση στη Πάτρα, του αρμόδιου για το ζήτημα των λαθρομεταναστών Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή δήλωσε τα εξής:

«Η κυβέρνηση δια του κ. Παπουτσή, οι κυβερνητικοί Βουλευτές, οι διορισμένοι και αιρετοί Περιφερειάρχες, αλλά και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς, δουλεύουν τους πολίτες της περιοχής « ψιλό γαζί»

Προφανώς η κυβέρνηση και οι κομματικοί τους υποστηριχτές δείχνουν τόσο σεβασμό στους Πατρινούς και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη με τους λαθρομετανάστες, που ο κ. Παπουτσής έφτασε στο σημείο να μας ειρωνεύεται ότι αδυνατεί να χαρακτηρίσει το μείζον αυτό ζήτημα ως επείγον.

Ευθύνεται ο κ. Παπουτσής που δεν ξέρει τι συμβαίνει στις υπηρεσίες του; Ευθύνονται τα αιρετά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν καταστήσει σαφή προς την κεντρική διοίκηση την οξύτητα του προβλήματος;

Την ευθύνη την έχουν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά. Αποδεικνύουν με την στάση τους και την συμπεριφορά τους ότι αδιαφορούσαν και εξακολουθούν να αδιαφορούν. Αδιαφορούν και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να αδιαφορούν, αφού η Αχαΐα ότι και να γίνει τους δίνει πάντοτε την πλειοψηφία.

Ας τους χαιρόμαστε!!!!!!!!!!!»

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements