Πάτρα: Μία πρώτη απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Αχιλλέα Μπέο

by sawamix

Απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Μετά τη δημοσιοποίηση από εμένα του περιεχομένου των απομαγνητοφωνήσεων που αφορούν διαλόγους του Αχιλλέα Μπέου με άγνωστο εις εμέ πρόσωπο, εξαιτίας και των οποίων αποκαλύφθηκαν οι συμπεριφορές του Αχιλλέα Μπέου και του κυκλώματός του εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχα αποφασίσει να σιωπήσω και να μην αντιδρώ σε καμία πρόκληση του κυκλώματος, το οποίο στήνει τα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, είτε εκβιάζοντας διαιτητές, είτε συνεργαζόμενο με διαιτητές, αλλά και με προπονητές και ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων.

Αυτή μου την απόφαση την είχα δημοσιοποιήσει από την πρώτη μέρα. Το γεγονός αυτό αποθράσυνε τον Αχιλλέα Μπέο και τον άγνωστο σ’ εμένα δικηγόρο του, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να δηλώσουν ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι αθώος και ότι εγώ έχω διαπράξει κακούργημα δημοσιοποιώντας το περιεχόμενο των απομαγνητοφωνήσεων.

Η σημερινή άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου για το αδίκημα της εκβίασης σε βάρος του διαιτητή Δαλούκα, εξαιτίας της δημοσιοποιήσεως από εμένα του περιεχομένου των απομαγνητοφωνήσεων, δίνει μια πρώτη απάντηση στον θρασύτατο Αχιλλέα Μπέο και στον νομικά απαίδευτο κατά την κρίση μου συνήγορό του.

Μετά τις 10 Μαΐου, όταν θα έχω ήδη καταθέσει στον κο Σιμιτζόγλου για την δεύτερη απομαγνητοφώνηση και για τα στημένα παιχνίδια των ελληνικών πρωταθλημάτων, αλλά και για το ποιοι τα στήνουν και με ποιο τρόπο, θα δώσω συνέντευξη τύπου, όπου θα μιλήσω με αναλυτικότερο τρόπο για αυτό το κύκλωμα.

Όσο για τα όσα έχει δηλώσει ο Αχιλλέας Μπέος και ο δικηγόρος του, οι συνεργάτες του γραφείου μου κι εγώ γνωρίζουμε να συντάσσουμε καλές μηνύσεις και αγωγές.”

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements