Πάτρα: "Τη σκότωσα από οίκτο"

by sawamix

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών η 36χρονη Βουλγάρα η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 81χρονης Σοφίας Ζεπάτου – Αυγουστινάτου, έπειτα από την προθεσμία που έλαβε και πήρε…

Το μεσημέρι της Τρίτης η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών όπου της αποδόθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όπως και η ίδια ομολόγησε, αυτή είναι η δράστης της δολοφονίας της 81χρονης που έγινε αργά του απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου 108, με το καλώδιο του φορτιστή του κινητού τηλεφώνου.

Η γυναίκα στην οποία εστράφησαν από την αρχή οι έρευνες και οι υποψίες, ήταν η 36χρονη γυναίκα στην οποία είχαν εμπιστευτεί από τον περασμένο Νοέμβριο τα παιδιά της άτυχης ηλικιωμένης, την φροντίδα της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας (υπέφερε από την επάρατη νόσο) και χρειαζόταν επιτήρηση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την Αστυνομία ειδοποίησε φίλη της 36χρονης στην οποία και τηλεφώνησε η φερόμενη ως δράστιδα, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η 36χρονη έδωσε τη δική της εκδοχή στην ομολογία της, για τον αποτρόπαιο φόνο που τέλεσε πνίγοντας με το καλώδιο του φορτιστή κινητού τηλεφώνου την 81χρονη Σοφία Ζεπάτου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της δράστιδος Γιώργο Κονταξή «από την πρώτη στιγμή ομολόγησε, λέγοντας πως δεν ήξερα τι έκανα. Ένας ακόμη ισχυρισμός της ήταν πως το έκανε από οίκτο επειδή την έβλεπε να υποφέρει».

Το μόνο σίγουρο όπως σημείωσε ο κ. Κονταξής είναι πως έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και θα ζητήσουμε εξέταση και από ειδικό, ενώ σημαντική στην απόφασή της να προβεί σε αυτή την ενέργεια, ήταν η επήρεια του αλκοόλ, μεγάλες ποσότητες από το οποίο είχε καταναλώσει.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements