Πάτρα: Στην εντατική φοιτητής εξαιτίας πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στο κέντρο – Δείτε φωτογραφίες

by sawamix

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται ένας 24χρονος φοιτητής με εισπνευστικό έγκαυμα εξαιτίας των αναθυμιάσεων που προκάλεσε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης…

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε χθες, δέκα λεπτά μετά τη 1 τη νύχτα, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 5ου ορόφου, που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 19-23, μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας αναστατώθηκαν όταν άκουσαν ένα δυνατό κρότο και στη συνέχεια είδαν φλόγες να ξεπηδούν από το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας φοιτητής που διαμένει στον 6ο όροφο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω των αναθυμιάσεων και νοσηλεύεται στην εντατική, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Ο φοιτητής προσπάθησε να βγει από την πολυκατοικία, δεν τα κατάφερε όμως και βρέθηκε λιπόθυμος από τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος στο πλατύσκαλο του 6ου ορόφου.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου

Στο διαμέρισμα μένει μια φοιτήτρια, η οποία τη στιγμή της πυρκαγιάς δε βρισκόταν μέσα σε αυτό. Δυστυχώς, το σκυλάκι της κοπέλας που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα, δεν κατάφερε να γλιτώσει από τις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με έξι οχήματα και 13 άνδρες.
Ωστόσο, παρά την προσπάθεια των πυροσβεστών, η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε διπλανό διαμέρισμα, προκαλώντας ζημιές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το διαμέρισμα του 5ου ορόφου και οι ζημιές υπολογίζονται στις 80.000 ευρώ.

Τα ακριβή αίτια από τα οποία προκλήθηκε η πυρκαγιά ερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσε στο διαμέρισμα η πυρκαγιά:

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements