Πάτρα: Σε εξέλιξη σύσκεψη για το «Καλάθι της Περιφέρειας»

by sawamix

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η σύσκεψη για τα αγροτικά προϊόντα της Αχαΐας που θα συμπεριληφθούν στο «Καλάθι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας…

Η σύσκεψη διεξάγεται στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αχαΐας στο Μέγαρο Κόλλα στην πλατεία Γεωργίου.

Η συνάντηση γίνεται παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργου Αγγελόπουλου. Σε αυτή συμμετέχουν οι δήμαρχοι Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, Ερύμανθου Θάνος Καρπής και Δυμαίων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, όπως επίσης εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών της περιοχής.

Στόχος της πρωτοβουλίας, όπως επεσήμανε στην εισαγωγική του ομιλία ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος είναι η ανασυγκρότηση της τοπικής αγροτικής οικονομίας.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements