Πάτρα: Φλαμής και Ροδίτης επιστρέφουν στο "Super B";

by sawamix

Μία πληροφορία, που αν επαληθευτεί, θα επιφέρει νέες ανακατατάξεις στα τηλεοπτικά πράγματα της Πάτρας, βγάζει σήμερα στο φως της δημοσιότητας…

το portal του Παναγιώτη Ρηγόπουλου.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες κατά τον ίδιο, το δημοσιογραφικό δίδυμο του “Patra tv”, Κωνσταντίνος Φλαμής και Αχιλλέας Ροδίτης, βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην εκφώνηση ειδήσεων από το πλατό του “Super Β”.

Ο Κωνσταντίνος Φλαμής είχε πριν δύο ημέρες για τον σκοπό αυτό, συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Κώστα Βαρδαλαχάκη, με αποκλειστικό θέμα την επιστροφή του στο κανάλι, με το οποίο συνεργάστηκε επί δύο δεκαετίες.

Οι πληροφορίες, αν και ακόμα είναι συγκεχυμένες, κάνουν λόγο για πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι άλλωστε ποτέ δεν είχαν διαρρήξει τις σχέσεις τους.

Βέβαια, μπορεί στο ραντεβού να παρίστατο μόνο ο Κωνσταντίνος Φλαμής, αλλά η επιστροφή του στο κανάλι της Αγ. Ανδρέου, δεν αφορά μόνο στον ίδιο. Είναι σε συνάρτηση με τον Αχιλλέα Ροδίτη, αλλά και με ομάδα κι άλλων δημοσιογράφων, (πιθανότατα του Patra tv) που θα στελεχώσουν το ειδησεογραφικό τμήμα.

Πάντως, αν και η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, οι δύο άνδρες δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια, καθώς είναι απαραίτητος ορισμένος χρόνος, ώστε να ωριμάσει η «μεταγραφή».

Στο οικονομικό θέμα, αν και δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση, το πιο πιθανό και με δεδομένο το γενικότερο κακό οικονομικό κλίμα που διανύουμε, είναι να υπάρξει ειδική φόρμουλα.

Δηλαδή να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή μεθόδευση, ώστε το κανάλι να μην επιβαρυνθεί και με άλλα έξοδα, σε μια περίοδο που έτσι κι αλλιώς τα διαφημιστικά έσοδα από την τοπική και την αθηναϊκή αγορά, έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα.

Ερωτηματικό και μάλιστα μεγάλο πάντως παραμένει, τι θα γίνει με τον Νίκο Ξανάλατο, στην περίπτωση που Φλαμής- Ροδίτης επανακάμψουν στο “Super B”.

O Ξανάλατος, έχει αναλάβει με επιτυχία την θέση του διευθυντού Ειδήσεων στο “Super B”, από την αρχή της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου και βέβαια δεν θα ήθελε με τίποτα να δει να παραδίδει την δημοσιογραφική σκυτάλη.

Τι γίνεται όμως στο “Patra tv”;
Όπως ακούστηκε, οι εργαζόμενοι στο κανάλι, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν την προσεχή Δευτέρα σε επίσχεση εργασίας, εάν δεν εξοφληθούν από την εργοδοσία.

Πάντως τα “σύννεφα” πάνω από το σταθμό έχουν αρχίσει να πυκνώνουν, αφού οι πληρωμές γίνονται με εμπόδια και καθυστερήσεις και οι εργαζόμενοι είναι έντονα προβληματισμένοι για το εργασιακό τους μέλλον!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι άκρως κρίσιμες, τόσο για το μέλλον του Patra tv, όσο και για το δημοσιογραφικό καθεστώς στο “Super B”.

Με πληροφορίες από το panagiotisrigopoulos
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements