Πάτρα: Τί συμβαίνει με τη μηχανοργάνωση του Δήμου;

by sawamix

Σε μπελάδες υψηλής τεχνολογίας μπήκε η δημοτική Αρχή της Πάτρας, μετά την εις βάρος της δικαστική απόφαση, που εκδόθηκε την Παρασκευή και με την οποία δικαιώθηκε η εταιρεία που είχε εγκαταστήσει προ ετών το σύστημα μηχανοργάνωσης του Δήμου…

Συγκεκριμένα, το Νοέμβριο του 2010 βγήκε πρόσκληση για την ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων των συνενωμένων -βάσει του “Καλλικράτη-δήμων, αξίας 106.000 ευρώ.

H σχετική διαδικασία προχώρησε στη Δημαρχιακή Επιτροπή και επελέγη η μειοδότρια εταιρεία, αλλά, για αδιευκρίνιστους, μέχρι στιγμής, λόγους, η παρούσα δημοτική Αρχή, αντί να ξεκινήσει τη διαδικασία ενοποίησης και προσαρμογής πάνω στο υφιστάμενο πρόγραμμα μηχανοργάνωσης του Δ. Πατρέων, προχώρησε στην αντικατάσταση της μηχανοργάνωσης.

Ωστόσο οι διαδικασίες δεν τηρήθηκαν, με συνέπεια η εταιρεία που εγκατέστησε τη μηχανοργάνωση να προσφύγει, μέσω ασφαλιστικών μέτρων, στη Δικαιοσύνη και τελικά να δικαιωθεί, αφού το δικαστήριο αποφάσισε την απαγόρευση της οποιασδήποτε τροποποίησης του προγράμματος μηχανοργάνωσης.

Πηγή: epatra
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements