Πάτρα: Ξεκινά αύριο η προπώληση για τη συναυλία του Tim Booth – Δείτε τις τιμές εισιτηρίων

by sawamix

Από αύριο, Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Tim Booth, της φωνής του συγκροτήματος “James”…

Τα εισιτήρια θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία προπώλησης:
-Εverest
-Μojo radio
-Discover
-Δίηχο
-Μusical
-Ευοί ευάν
-Τicketarena.gr

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα 200 εισιτήρια προς 20 Ευρώ, τα επόμενα 600 εισιτήρια προς 25 Ευρώ και τα επόμενα 200 εισιτήρια προς 30 Ευρώ.

Μαζί με τον Τim Βooth θα έρθει και ο κιθαρίστας των James, Saul Davies!

Η φωνή των James επιστρέφει στην Πάτρα
08.05 ΠΑΤΡΑ, ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ Όσοι παρευρέθηκαν στις συναυλίες που είχε δώσει ο Tim Booth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, έχουν να λένε για πραγματικά μοναδικές στιγμές στη συναυλιακή ιστορία της χώρας: δύο ασφυκτικά sold out, το κοινό να τραγουδάει όλους τους στίχους όλων των τραγουδιών με τον Tim να μην το πιστεύει και πολλές κοπέλες, με δάκρυα στα μάτια, να παραμένουν επί ώρες στον συναυλιακό χώρο για να του μιλήσουν.

Από το 2007 και έπειτα, βέβαια, όταν οι James άρχισαν να μας επισκέπτονται εκ νέου για συναυλίες, το πάθος ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τον Tim Booth έχει γιγαντωθεί: η προσωπικότητα, η φωνή και η σκηνική παρουσία του έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην προσέλευση δεκάδων χιλιάδων θεατών στις συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Τον προσεχή Μάϊο, ο Tim Booth, για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, θα περιοδεύσει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Οι συναυλίες ακολουθούν την κυκλοφορία του νέου, τρίτου κατά σειρά, solo δίσκου του, “Love Life”, ο οποίος αναμένεται στις 4 Απριλίου. Το setlist της solo περιοδείας του θα περιλαμβάνει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του, τόσο ως solo καλλιτέχνη αλλά και ως τραγουδιστή των James.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements