Πάτρα: Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών καλεί σε συνάντηση τους συλλόγους χορού της πόλης

by sawamix

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, σε συνέχεια των δράσεων που προγραμματίζουν αρκετοί αθλητικοί κυρίως σύλλογοι της πόλης μας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη μεγάλη Παμπατραική συνάντηση την Κυριακή…

17 Απριλίου στο μόλο της Αγίου Νικολάου, καλεί σε συνάντηση, όλους του συλλόγους της πόλης που διαθέτουν χορευτικά τμήματα, καθώς και όλους τους δασκάλους χορού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 στις 20.00, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου (πλ Γεωργίου 25).

«Σκοπός της συνάντησης είναι αφενός να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο η δραστηριότητα των συλλόγων και αφετέρου να σχεδιάσουμε τη δημιουργία της μεγαλύτερης ανθρώπινης χορευτικής αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί ποτέ, ώστε να στείλουμε το μήνυμα, πως θα προστατεύσουμε εμείς οι ίδιοι το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης μας»,αναφέρουν τα μέλη της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών.
Στη συνάντηση καλείται και όποιος φορέας, σύλλογος ή φυσικό πρόσωπο, θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία αυτής της ανθρώπινης αλυσίδας.

«Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να ανοίξουμε το δρόμο ώστε τα παιδιά μας να καταφέρνουν να φτάνουν στη θάλασσά τους.

Τους ανήκει αυτό το δικαίωμα.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» είναι το μήνυμα της εν λόγω Πρωτοβουλίας.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements