Πάτρα: Η Παναχαϊκή θα περιμένει το τέλος για τη στέψη

by sawamix

Μέχρι την τελευταία αγωνιστική φαίνεται ότι πρέπει να περιμένει η Παναχαϊκή για να πανηγυρίσει την άνοδό της στη Β’ Εθνική, εκτός κι αν δεχθεί κάποιο «δώρο» απ’ αυτά που σπάνια γίνονται…

Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Ηρακλής Ψαχνών παίζει στην έδρα του με τον Ασπρόπυργο την επόμενη αγωνιστική (προτελευταία) και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από την Παναχαϊκή και με την προϋπόθεση ότι οι «κοκκινόμαυροι» θα καθαρίσουν στην Χερσόνησο.

«Δεν χαρίζεται κανείς»
Για μία ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ότι τα δύο ματς που ακολουθούν είναι πολύ δύσκολα.

«Πάμε για δύο τελικούς και δεν θέλω να το ξεχνάει κανένας αυτό. Δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς. Το ματς με την Χερσόνησο θα είναι πολύ δύσκολο και θα το δείτε στο γήπεδο. Θα ‘ναι πόλεμος, όπως ήταν όλα τα τελευταία παιχνίδια. Το έλεγα ότι οι όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να μας κοντράρουν και δεν έπεσα έξω.»

Πηγή: Πελοπόννησος
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements