Πάτρα: Πέφτει ξύλο στη ΔΕΗ – Τρία περιστατικά ξυλοδαρμού διευθυντών!

by sawamix

Τρία επεισόδια ξυλοδαρμών σε βάρος διευθυντικών στελεχών της ΔΕΗ της Πάτρας έχουν σημειωθεί μόνο τις τελευταίες ημέρες. Το ζήτημα πληρωμής των τιμολογίων από καταναλωτές παίρνει πλέον σοβαρές διαστάσεις…

Έτσι λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχονται αρκετοί οικογενειάρχες που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή του λογαριασμού, μπαίνουν στο κτίριο αποφασισμένοι ακόμη και να… έρθουν στα χέρια!

Τα τρία διευθυντικά στελέχη ξθλοκοπήθηκαν γιατί αρνήθηκαν να προβούν σε διακανονισμό. Είναι δε τόσο αυστηρές οι εντολές που έχουν λάβει από την Αθήνα, που δύσκολα προβαίνουν στην “ρύθμιση” του χρέους. Επειδή όμως τα κρούσματα των ξυλοδαρμών αυξάνονται έχει δοθεί εντολή στους υπαλλήλους σεκιούριτι να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους… δεκατέσσερα!

ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΗ, οι περιπτώσεις αυθαίρετων επανασυνδέσεων έχουν αυξηθεί κατά 200%.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements