Πάτρα: Νέο κατάστημα Lidl στο Ρίο από την Πέμπτη 14 Απριλίου

by sawamix

Μία είδηση διαφορετική από αυτές τις οποίες έχουμε συνηθίσει ν’ ακούμε τελευταία, από τότε που εγκαταστάθηκε για τα καλά η οικονομική κρίση στη χώρα μας, έρχεται μέσα από ανακοίνωση της εταιρείας στην οποία…

ανήκουν τα καταστήματα Lidl και η οποία πληροφορεί ότι από την προσεχή Πέμπτη 14 Απριλίου, επεκτείνεται περαιτέρω στην ελληνική αγορά, με το άνοιγμα εφτά νέων καταστημάτων, ένα από τα οποία, μάλιστα, θα είναι σε απόσταση αναπνοής από την Πάτρα και συγκεκριμένα στο Ρίο.

Τα νέα αυτά καταστήματα, με το προσωπικό που προβλέπεται ν’ απασχοληθεί σ’ αυτά, προστίθενται στα περισσότερα από 200 καταστήματα που διαθέτει η Lidl στην Ελλάδα και στους περίπου 4.000 εργαζόμενους που απασχολεί συνολικά στη χώρα μας.

Ειδικότερα, εκτός από το Ρίο, τα νέα καταστήματα βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:
Αθήνα: Κάτω Πατήσια, Λεωφόρο Θηβών, Νέα Μάκρη, Θεσσαλονίκη: Καλαμαριά, Σταυρούπολη, Θέρμη.

Στήριξη της εγχώριας παραγωγής

Η πρόθεση της εταιρείας, όπως διευκρινίζει σε σχετική ανακοίνωση, είναι, με επενδύσεις στην ελληνική αγορά, παρά τις δύσκολες συνθήκες, που επικρατούν, να δημιουργήσει νέες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, μέσα από την κατασκευή και επάνδρωση νέων καταστημάτων και να συμβάλει στην τόνωση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας. Επίσης, στηρίζει τους Έλληνες προμηθευτές και τις ελληνικές επιχειρήσεις σε μεγάλο βαθμό, διευρύνοντας ολοένα και περισσότερο την γκάμα της με ελληνικά προϊόντα.

Προστίθεται ακόμη ότι στα Lidl μπορεί κάποιος να επωφεληθεί από ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα προσφορών σε είδη πλην τροφίμων όλο το χρόνο, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού. Επίσης, η Lidl Hellas υπενθυμίζει ότι απορρόφησε τρεις φορές την αύξηση του ΦΠΑ, μέσα στο 2010.

Δέσμευση της εταιρείας είναι να συνεισφέρει στην αειφόρο ανάπτυξη και να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία με την ίδια δυναμική και στο μέλλον, μέσω προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει. Ακόμη, η Lidl στηρίζει ενεργά Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Ιδρύματα ευπαθών κοινωνικών ομάδων στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται, ενώ, παράλληλα, προάγει την ιδέα του εθελοντισμού ανάμεσα στους εργαζομένους της.

Πηγή: attacktv
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements