Πάτρα: Κορυφαία στελέχη της "Πελοποννήσου" δέχτηκαν μείωση του μισθού τους κατά 1/3!

by sawamix

Μειώσεις αποδοχών, που αγγίζουν το 1/3 των μισθών τους έγιναν σε τρία κορυφαία στελέχη της Πατρινής εφημερίδας «Πελοπόνησος»…

Σύμφωνα με το site panagiotisrigopoulos.gr, τα τρία αυτά πρόσωπα αποδέχθηκαν αγόγγυστα την διόλου ευκαταφρόντη μείωση του μισθού τους, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλεται από την διεύθυνση, ώστε να περισταλούν τα έξοδα της επιχείρησης.

Πρόκειται για τον Διευθυντή Σύνταξης της εφημερίδας, Κωνσταντίνο Μάγνη, τον Οικονομικό Διευθυντή, Βαγγέλη Πολίτη και τον Εμπορικό Διευθυντή, Χρήστο Μάνθο.

Το γεγονός αυτό, που έχει πλέον γίνει γνωστό και στους υπόλοιπους εργαζόμενους της εφημερίδας, σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους τελευταίους.

Και αυτό, γιατί όπως λένε κάποιοι από αυτούς, η αποδοχή των μειώσεων μισθών εκ μέρους των τριών αυτών στελεχών, (που έγινε σταδιακά, σε δύο φάσεις), συνέβαλε στην γενικότερη προσπάθεια περιστολής των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, σε μια εποχή που οι οικονομικές συνθήκες καθιστούν αντικειμενικά δύσκολη την λειτουργία όλων των εντύπων πανελλαδικά.

Βέβαια όπως αποδείχθηκε, αυτό το γεγονός, δεν απέτρεψε δυστυχώς τις απολύσεις εργαζομένων, αν και όπως είναι ευνόητο, η κίνηση των συγκεκριμένων προσώπων, απέβλεπε σε αυτό.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements